OVER ANJER B.V.

Anjer BV, is opgericht in 1992 en sindsdien een begrip en een vertrouwde partner op het gebied van schoonmaak- & dienstverlening.

Anjer BV is in de volgende branches actief:

Certificering

Tevens hebben wij Maatschappij Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel zitten, daarom werken wij voornamelijk met milieu vriendelijke producten, en fair-trade producten.

Ook op het gebied van maatschappelijk betrokken zijn, willen wij ons steentje bijdragen door studenten & stagiairs ruime mogelijkheden te bieden of je nu afgestudeerd academicus bent of VMBO als opleiding hebt.
Anjer BV heeft voortdurend behoefte aan mensen met talent, energie en ambitie.

Iedereen is blij met Anjer BV

Iedereen is blij met Anjer BV

Anjer BV is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 is hierin opgenomen.

Tevens beschikken wij over een complete sanitaire verzorging van luchtverfrissers, papier, textiel & zeep en  leveren dispensers matten en tevens de montage.

Medewerkers met Passie

Onze medewerkers zijn met passie gedreven, gevoed met kennis en hebben een bagage aan ervaring, dit aangevuld met een klantvriendelijke benadering kunnen wij ons onderscheiden en u kwalitatief werk garanderen.
Hierdoor kunnen we ons werk daarom ook met deskundige nauwkeurigheid benaderen en worden onze medewerkers met de uiterste zorg geselecteerd voor het juiste werk.